top of page

Julkaisut

KIRJAT

Väärää vientiä

Pieni ja toimimaton kotimarkkina ei tee suomalaisista yrityksistä viikinkejä. Tämän vuoksi niin moni epäonnistuu viennissä. Opetteletko viennin faktat oman kantapään kautta, vaikka toistenkin kantapäät ovat olemassa? 

1537270582250.jpg

Väärää yrittämistä

Kaikki onnettomat yritykset ovat toistensa kaltaisia, Väärää yrittämistä -kirja väittää, kääntäen Tolstoin sanonnan onnellisista ja onnettomista perheistä nurin päin. Onnettomat yritykset laiminlyövät samoja asioita ja toistavat muiden yritysten tekemiä virheitä – vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. 

1539528060521_1.jpg

Exit-opas yrittäjälle

Onko sinulla asiantuntijayritys, jonka haluaisit myydä? Tai onko yrityksesi sillä tolalla, että tulosta syntyy vain tuurilla ja tuskalla, ei koskaan johtamalla ja järjestelmillä? Entä miten hiivatissa tehdään onnistunut exit?

exit_opas-yrittajalle.jpg

KIRJOITUKSIA

Rukan lumilta lisää eläkeveroja?

Katri Kulmuni putosi politiikan ykkösketjusta yhtä nopeasti kuin talkkari jäiseltä peltikatolta

Kenelle kellot soivat?

Ernst Hemingwayn klassikkoteos Kenelle kellot soivat starttaa jo 1600-luvun alkupuolella kuolleen englantilaisen papin John Donnen runolla

Huomenta Suomi – aika entinen ei koskaan enää palaa?

Kukapa olisi uskonut Nokian huippuvuosien korskeina päivinä, vuosina 2007–2009, että talouden tulevaisuus olisi pelkkää junnuvainiota?

Myrskyn jälkeen – kuka maksaa laskun?

Edesmennyt Kari Tapio lupasi itsesanoittamassaan kappaleessaan, että myrskyn jälkeen on poutasää. Ihanaa positiivisuutta, johon vain maailman onnellisin kansa pystyy. 

bottom of page